Sihirbazlar Camı Nasıl Yaralanmadan Yiyor? Sihir Hakkında Her Şey

Herkes Magic’i sever. Birçok insanı hayrete düşüren bir sanattır. Gezegende milyonlarca sihirbaz var ve hepsi izleyicileri için birçok farklı numara yapıyor.

Bazıları su üzerinde yürüdü; diğerleri ipler üzerinde yürüdüler veya şapkalardan tavşan çıkardılar. Bunların hepsi basit ve sevimli. Bazı tuhaf ve korkutucu numaralar var.

Bu hilelerden biri de bardak yemektir. Birçok hayran, sihirbazların nasıl yaralanmadan cam yiyebileceğini merak ediyor. Birçok sihirbazın cam kırdığı, çiğnediği ve parçaları yuttuğu görülmüştür.

Sihirbazların camı yaralanmadan yemesinin nedeni budur

Cam yemezler. Büyü çoğunlukla bir aldatma sanatıdır. Sihirbazlar cam yemezler. Buz yerler. Buz, kırık cama benzer.

Sihirbazlar bardağı kırar ve bardağa bir parça buz koyarlar. Bardağı çiğneme zamanı geldiğinde buzu alır ve çiğner. Bu, cam yiyormuş gibi görünmesini sağlar.

Cam Yeme Numarası Nasıl Yapılır?

Bu, arkadaşlarınızı etkilemek için kullanabileceğiniz oldukça basit bir numaradır.

Basittir, ancak çok dikkatli yapılmalıdır. Bunun içinde cam kırıkları olduğunu unutmayın, bu yüzden dikkatli olmazsanız hastanelik olabilirsiniz.

İlk önce, çiğnemek için buzu hazırlamanız gerekir. Düz bir plastik kap almanız gerekir. Kabın içine çeyrek inç kadar su koyun. Bu, hile için kullanacağınız camla aynı kalınlıkta olacaktır.

Daha sonra kabı suyla almalı ve dondurucuya koymalısınız. Tamamen donması için bir gece orada kalmasına izin verin. Dondurulduktan sonra ince bir cam tabakasına sahip olacaksınız.

Bir çekiç kullanarak levhayı kırın. Ya da kırmak için masaya vurabilirsin. Buradaki fikir, kırık cam gibi görünen keskin buz parçaları elde etmektir.

Cam gibi görünen parçaları alıp başka bir kaba koyun. Parçaların ilk keskin şeklini korumasını sağlamak için bu parçaları tekrar dondurucuya koyun.

Bir havluya, kırmak için cama ve camı kırmak için bir çekiçe ihtiyacınız olacak. Buzu havlunun kenarına doğru tutun. Seyircinin görmemesi için yüzünüze baktığından emin olun.

Bardağı alın ve havlunun üzerine koyun, ardından havluyu etrafına sarın. Bardağın üzerini kapatırken, fark edilmemesi için tek hareketle yanına buz parçasını yerleştirin.

Camı çekiçle kırın ve havluyu açın. Buz parçasını arayın ve izleyiciye gösterin; havlu üzerindeki cam gibi görünecek.

Üzerine küçük cam parçaları yapışmadığından emin olmak için buzu elinizle silin. Yutulması halinde cam size zarar verir. Temizlik güvenliğiniz için çok önemlidir.

Buzu ağzınıza koyun ve yüksek sesle çiğneyin. Bu, cam pazı çiğniyormuş gibi görünmesini ve ses çıkarmasını sağlar.

Sihir Bir Eğlence Biçimi Olarak Ne Zaman Başladı?

Bir eğlence biçimi olarak sihir, doğaüstü güçleri içeren paranormal Büyüden farklıdır. Günümüz Büyüsü, en büyük teatral sanat formlarından biri haline geldi.

Sihir üzerine ilk kitap olan “Cadılığın Keşfi” 1584’te yazılmıştır. Doğal ve doğal olmayan Büyü, 1489’da Gantziony tarafından yazılmıştır. 17. yüzyılda başka birçok kitap yazıldı.inci yüzyıl.

Bu süre zarfında Magic, fuarlarda bir eğlence biçimiydi.

Robert Houdini, günümüz Magic’in kurucusuydu. Paris’te Magic tiyatrosu vardı. 19’un sonundainci yüzyılda, sihirbazların sergilediği birçok büyük sihir tiyatrosu vardı.

Bazı sihir numaraları MÖ 3’e kadar tarihlenebilir. Sihirbazların şeytana tapınma ve okült ile ilgili olduğu konusunda yanlış bir kanı vardı.

En Tehlikeli Sihir Numarası Nedir?

Bardak veya jilet yemek tehlikeli numaralar gibi görünüyor. Ancak bazı hileler çok tehlikelidir; birkaç sihirbaz onları yapmaya çalışırken öldü.

Su işkence hücresi ve diri diri gömülme gibi hileler daha tehlikelidir. En tehlikeli numaralar da değiller. En tehlikeli numara mermi yakalamaktır.

Bu, oyuncunun mermiyi dişleriyle durdurmasını içeren bir numaradır. Doğrudan Sihirbaz’a ateş ettiğim kurşun ve o, ölmeden dişleriyle onu tespit edecek.

Bu numara, onu deneyen en az 15 sanatçının hayatını talep etti. Bu numarayı yapmayı başaran sihirbazlar var. Ancak ölü sayısı her şeyi söylüyor; efsanevi büyücüler bile ondan uzaklaştı.

En ünlü ölüm, ünlü sihirbaz Chung Ling Soo’nun ölümüydü. 1918’de kurşun yakalamaya çalışırken sahnede vuruldu.

Kıskançlıktan cinayet olduğu söylentileri vardı, ancak hiçbir şey kanıtlanamadı.

Houdini numarayı denemek istedi ama vazgeçti. Houdini’nin bir sihir numarasından uzaklaşmasının Sihir numarasının ne kadar tehlikeli olduğunu göstermesi gerekiyor.

Bazı sihirbazlar bu numarayı yapmışlardır, örneğin; Philip Astley, Alexander Herrmann, Dorothy Dietrich, Paul Fogel, John Henry Anderson ve Robert Houdini.

Dünyanın En İyi Sihirbazları Kimlerdir?

Aralarından seçim yapabileceğiniz harika sihirbazların uzun bir listesi var. Büyük büyücüler vardı ve bu bölümde kayıtlı tarihteki en büyük Büyücünün kim olduğunu öğreniyoruz.

En iyiyi aramaya gelince, şöhreti, numaralarının ihtiyaç duyduğu beceri düzeyini ve izleyicileriyle olan bağlantılarını göz önünde bulundururuz.

1. Harry Houdini

Harry Houdini bir kaçış sanatçısıydı. Sihirbaz tarihindeki en iyi kaçış sanatçısıydı. Baskı altındaki herhangi bir teçhizattan kaçtığı biliniyordu.

Yerel polise kendisini hayati tehlike arz eden bir cihaza koyması için meydan okudu. Houdini daha sonra cihazdan kaçtı ve gerginlik yaratmak için birkaç dakika kalabalığın içinde saklandı.

Daha sonra kendini ortaya koydu ve kalabalığı şaşırttı. Başlangıçta bir kart sanatçısıydı. Sansasyonel olmadığını fark ederek ayrıldı ve bir kaçış sanatçısı oldu ve işte burada damgasını vurdu.

2. Raymond Teller ve Penn Jillette

En yaygın olarak Penn ve Teller olarak bilinirler. Onlar tüm numaralarını birlikte yapan bir çift. Penn yüksek sesle ve Teller sessizken her zaman konuşur.

Bu kombinasyon, sahnede hareketlerini mükemmel kılıyor ve sihir dünyasında bir iz bıraktılar. Çoğunlukla Sihir ve komedi kombinasyonu nedeniyle popülerdirler.

Seyirciye genellikle hile hakkında birkaç sır verirler. Bu, izleyiciyi neler olduğunu bildiklerine inandırır. Numaradan sonra bunun tamamen farklı bir numara olduğunu öğrenirler.

3. David Copperfield

David Copperfield, zamanımızın bir başka büyük sihirbazıdır. Birçok televizyon programında ve turlarda yer almış en ünlü Sihirbazdır.

Forbes’a göre Copperfield, tüm zamanların ticari olarak en başarılı sihirbazıdır. Kariyerine 1972’de sihirbaz olarak başladı ve bugüne kadar bir sansasyon yarattı.

11 Guinness dünya rekoru kazandı. Fransız hükümeti tarafından bir şövalyelik unvanını unutmamak ve yaşayan bir efsane olarak adlandırılması. 2006 itibariyle 4 milyara ulaştı.

En iyi bilinen hilelerinden bazıları, özgürlük heykelinin ortadan kaybolması ve yeniden ortaya çıkması, bir Learjet’in ortadan kaybolması, sahnede uçması ve Çin Seddi’nden geçmesidir.

Sihirbazların Doğaüstü Güçleri Var mı?

Büyü nedir? Sihir, yanılsamalar, yakın çekim hileleri ve sahne büyüsü içeren bir sanattır. Sanatçı, doğal yollarla imkansız görünen eylemler gerçekleştirir.

Sihirbazların güçleri yoktur; hepsi beceri ve akıl oyunlarıdır. Sihirbazlar yaptıkları hileleri uygularlar. Bir numara alırlar ve onu okurlar.

Daha sonra aynı numarayı mükemmel bir şekilde ustalaşana kadar bir yıla kadar uygularlar. Sihirbazlar için bir okul yoktur, bu yüzden çoğu ya kendi kendini yetiştirir ya da başka bir sihirbazdan öğrenir.

Sihirbazlar kitaplara çok para harcarlar. Kitaplar, diğer büyük sihirbazlar tarafından yapılan hileler ve kaçışlar hakkında belgeler içerir. Bu onlara yön verir ve püf noktalarında ustalaşmak için pratik yaparlar.

Özel yetkiler söz konusu değildir. Sihirbaz, izleyiciyle bağlantı kurar ve bilim, psikoloji veya ihtiyaç duydukları diğer yolları kullanarak hile yapar.

Çözüm

Sihir eğlencelidir ve başladığından beri izleyiciler için eğlencelidir. Bugün, herkesin yapabileceği birçok sihir numarası var. Arkadaşlarınızı etkilemek için bazı püf noktaları öğrenebilirsiniz.

Bir numarayı denemeden önce, tüm gerçeklerin doğru olduğundan emin olun. Bu, numarayı yaparken hiçbir tehlikede olmadığınızı garanti edecektir.

Bardak yemek gibi hileler kolaydır, ancak yanlış yapılırsa ölümcül olabilir. Yalnızca yetişkinler tarafından veya bir yetişkinin gözetimi altında denenmelidir.

About admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir